...receptek inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek, egészséges életmódot kedvelőknek...
2017. szeptember 7., csütörtök
Tejszínes, gombás farfalle
Hozzávalók:
étolaj
1 db kisebb vöröshagyma
2 szelet füstölt (házi) szalonna
300 g konzerv gombakeverék (Lomee Pilztopf - Aldi)
500 ml tejszín
gorgonzola és trappista sajt
só, bors, petrezselyem, fokhagyma
500 g durum farfalle tészta
A tésztát sós vízben megfőztem és lecsepegtettem. A hagymát és a szalonnát apró kockákra vágtam, kevés olajon üvegesre sütöttem. Sóztam, borsoztam, petrezselyemmel és fokhagymával ízesítettem és hozzáadtam a gombát.
Az előzőleg kifőzött tésztát beleforgattam és picit lepirítottam, majd leöntöttem 500 ml tejszínnel és pár perc alatt besűrítettem.
Gorgonzola és trappista sajttal tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.