2017. szeptember 14., csütörtök

Sajtfelfújt

200 g túrót elkevertem 4 tojássárgájával, sóval, borssal, pici szerecsendióval, metélőhagymával és 3 szelet apróra vágott füstölt-főtt tarjával.
15 g búzalisztet és 45 g teljes kiőrlésű búzalisztet simára kevertem 150 ml tejjel és a túróhoz adtam, majd belekevertem 200 g sajtot (reszelt trappista, füstölt sajt és kockázott camembert, gorgonzola).
A tojásfehérjét kemény habbá vertem és a masszába forgattam.
4 felfújtformát olajjal vékonyan kikentem, mindegyiket körberaktam füstölt-főtt császárszalonnával és belekanalaztam a sajtos keveréket. A tetejüket megszórtam reszelt sajttal és kb. 30 perc alatt aranybarnára sütöttem.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.