A krémhez 250 g margarint habosra kevertem 40 g kakaóval és 200 g cukornak megfelelő édesítővel (érdemes olyat választani, aminek a tömege is megközelíti a cukorét, tehát ebben az esetben önmagában a negyedannyi édesítőt én annyira nem szeretem).
A tésztát 6 részre osztottam, kinyújtottam, majd megkentem a krémmel.
A kakaókrémes tésztákat feltekertem, összefontam, sütőpapírral bélelt formába raktam és tojássárgájával megkentem.
Maximum hőmérsékleten előmelegítettem a sütőt (hagyományos sütőm van, ezért nem írok pontos hőfokot, sütési módot) és az aljába tettem egy tepsiben vizet, a gőzben szépen megemelkedik a tészta. Másodszor már csak addig kelesztettem, míg a sütő felmelegedett. Tűpróbáig sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.