2018. december 22., szombat

Kosársüti


60 g búzalisztet, 140 g teljes kiőrlésű búzalisztet, 75 g margarint, 1 tojást, 20 g DW 1:4 édesítőt és késhegynyi szódabikarbónát összegyúrtam. A tésztából 20 db golyót formáltam és a kosárformákba nyomkodtam őket. Tepsire sorakoztatva, előmelegített sütőben aranybarnára sütöttem őket, majd még langyosan kiborítottam a formákból.

  • A krémhez 40 g DW 1:4 édesítőt, 30 g lisztet, 3 ek. tejet, 125 g margarint, 15 g kakaóport és 1 tojást sűrűre főztem. A krémet melegen a kosárkákba kanalaztam és mindegyik süti közepébe egy szem meggyet tettem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.