A tésztához 4 tojást szétválasztottam, a sárgáját 25 g negyedannyi édesítővel fehéredésig kevertem. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá vertem, majd óvatosan beleforgattam a sárgáját. Késhegynyi szódabikarbónát, 20 g búza- és 40 g teljes kiőrlésű búzalisztet szitáltam és 40 g kókuszreszeléket adtam hozzá. 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel tűpróbáig sütöttem.
A kihűlt krémet kihabosítottam és a kihűlt lapra kentem, majd 2 órára hűtőbe raktam.
500 ml tejszínt 30 g negyedannyi édesítővel és 60 g kókuszreszelékkel félkeményre vertem, majd 25 ml vízben feloldott 10 g zselatint adtam hozzá és ezzel kemény habbá vertem.
A kókuszos habot a krémre simítottam, tetejét megszórtam kókuszreszelékkel és egy éjszakára hűtőbe raktam, de 2-3 óra is elég.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.