A tésztához 10 g élesztőt, 50 g búzalisztet, pici sót, 20 g DW 1:4 édesítőt kevés langyos vízzel összekevertem és 5 percig állni hagytam, hogy az élesztő elkezdjen dolgozni. Hozzáadtam 200 g teljes kiőrlésű búzalisztet, 1 tojást, 20 ml olajat, késhegynyi őrölt vaníliát és langyos vízzel egy nem túl lágy tésztát gyúrtam belőle. 30 perc kelesztés után kinyújtottam és kettévágtam a tésztát. Egyik felét mogyorókrémmel a másikat lekvárral kentem meg. Mindegyiket félbe hajtottam és hosszában csíkokra vágtam.
Porrá őrölt DW 1:4 édesítővel megszórva tálaltam. (A lekváros jobb, mint a mogyorókrémes.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.