2017. augusztus 19., szombat

Bundás szendvics


Nálunk a bundás kenyér a tipikus hétvégi reggeli télen, nyáron. Nagyon szeretjük különböző sajtokkal, szalámikkal töltve, zöldségekkel, salátával tálalva.

Ma reggel zöldfűszeres sajtkrémmel kentem meg a kenyérszeleteket, erre bébispenót, füstölt párizsi, trappista és gorgonzola sajt került. A szendvicseket tojásba forgattam és forró olajban kisütöttem, mint a hagyományos bundás kenyeret. Nem kell attól tartani, hogy szétcsúszik, mert a sajtkrémtől is összetapad és amint az olajba kerül, már a tojás is összetartja.
Bébispenóttal, paradicsommal fogyasztottuk.


Az alábbi egy korábban készített bundás szendvicsem. Fetasajttal, trappistával, sajtos párizsivel töltve, salátával tálalva (káposzta, lila káposzta, hagyma, paprika, paradicsom, kukorica, répa, endívia, fokhagymás tejföllel)


Próbáljátok ki 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.